-->

Jana uit 'Blind Getrouwd' deelt verontrustende boodschap: "Oh jongens toch"

Jana uit 'Blind Getrouwd' deelt verontrustende boodschap:
Maandag 28 November 2022 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

‘Blind Getrouwd’-ster Jana De Bosscher probeert haar leventje terug op orde te brengen na de hartverscheurende breuk met Christiaan Graulus. Op haar Instagrampagina laat ze weten dat dat niet altijd zo goed lukt.

In het nieuwste seizoen van 'Blind Getrouwd' stapte Jana De Bosscher in het huwelijksbootje met Christiaan Graulus. Ondanks dat de twee een vliegende start namen, mocht het toch niet baten. De twee besloten om niet verder te gaan met elkaar en daar heeft Jana het nog steeds moeilijk mee.

Onlangs is ze ook nog 30 geworden en daar moet ze nu iets minder leuks over kwijt. “Oh jongens toch, ik ben 30”, schrijft ze onder een foto op Instagram. “Vanaf nu heeft een avondje drinken meer hersteltijd nodig dan een kleine operatie. Proost!”, klinkt het. Op het kiekje ligt ze onder de lakens terwijl ze een fles cava vasthoudt. Haar pijnstillers heeft ze al klaarstaan voor de kater.

In de commentaren proberen Jana’s volgers haar gerust te stellen, want 30 worden is helemaal niet zo erg als het lijkt. “Tram drie is nog een mooie tram om op te zitten”, “In de fleur van je leven” en “30 is maar een getal”, klinkt het onder meer. Ook haar ex-man Christiaan moet nog wat kwijt. “En die rimpels vallen nog mee”, reageert hij dan weer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jana De Bosscher (@janadebosscher)