Natalia maakt eindelijk einde aan geruchten over 'Eurosong': zo zit het écht Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia maakt eindelijk einde aan geruchten over 'Eurosong': zo zit het écht

Natalia maakt eindelijk einde aan geruchten over 'Eurosong': zo zit het écht

Binnenkort starten de preselecties voor ‘Eurosong’. Natalia zal alleszins daar niet aan deelnemen, alhoewel ze een goede song had. Ze onthult nu waarom ze de sprong dan toch niet waagt.

Vorige week zei Songfestivalspecialist André Vermeulen nog dat hij het niet begrijpt waarom Natalia niet zal meedoen aan de preselecties. Hij noemde het zelfs een zwaktebod, want volgens hem zou ze niet durven afgaan. “Ze laat zo een unieke kans voorbijgaan om zich aan Europa te tonen”, wist hij nog te vertellen aan Dag Allemaal.

Natalia laat nu weten dat ze het graag anders had willen zien. “Tja, ik had een heel goede song, maar VRT heeft gekozen om een wedstrijd te doen. En ik heb geen zin meer in preselecties”, zegt de zangeres zelfverzekerd. “Ik wil mij honderd procent inzetten áls ik voel dat ze in mij geloven. Ik voelde dat het erin zat, maar ja, dit jaar is het niet aan de orde en dat is heel spijtig”, geeft ze eerlijk toe.

Bovendien onthult ze ook dat ze haar nummer niet zal opsparen voor 2024. Dan mag de VRT opnieuw een kandidaat naar het Eurovisiesongfestival sturen. “Nee, het komt mee op het album te staan. Het gaat echt heel tof zijn”, bekent ze. Dat album is trouwens bijna klaar. “De nieuwe cd is volledig opgenomen, we zijn aan het mixen”, besluit Natalia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws