-->

Gert Verhulst komt opnieuw in het oog van de storm: "Ben je op je kop gevallen?"

Gert Verhulst komt opnieuw in het oog van de storm:
Vrijdag 2 December 2022 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Gisteren konden ‘Studio 100’-fans van het eerste uur genieten van een goede dosis nostalgie tijdens de grote ‘Studio 100 Rewind Party’ in het Antwerpse Sportpaleis. Het was een spetterend feest. En toch heeft Gert Verhulst weer heel wat mensen tegen de schenen geschopt.

Het is er dan toch van gekomen. Door corona werd de ‘Rewind Party’ meermaals uitgesteld, maar gisteren vond het feestje eindelijk plaats. Vanavond en morgen opnieuw. De perfecte gelegenheid om je kindertijd nog eens naar boven te halen bij optredens van ‘Spring’, ‘Piet Piraat’, ‘Kabouter Plop’ en co.

Aan enthousiaste reacties geen gebrek. Maar Gert Verhulst zou Gert Verhulst niet zijn als hij niet soms eens iemand tegen de borst zou stuiten. Er waren namelijk enkele opvallende afwezigen tijdens de show. K3 en Samson & Marie, die al vanaf dag één op de affiche stonden, werden plots geschrapt. Zonder maar enige aankondiging waren ze nergens te bespeuren op het grote feest.

Gert Verhulst kan dus voor de zoveelste keer op een leger aan teleurgestelde fans rekenen. “'Rewind Party' zonder K3 en zonder Samson? Studio 100, zijn jullie op jullie kop gevallen?”, “Studio 100 moet leren communiceren. K3 en Samson zomaar uit de line-up schrappen is echt niet oké”, “De special guest was de grootste teleurstelling ooit. K3 was tien keer beter geweest”, “Ik heb Samson & Marie en K3 wel echt gemist” en “Echt bullshit”, tweetten enkele woedende fans.

Niet de eerste keer

“Wat dan met de mensen die speciaal voor K3 een ticket gekocht hebben?”, vragen sommige fans zich nog af. Dat klinkt bekend in de oren. Eerder kwam Gert Verhulst al serieus onder vuur te liggen nadat hij Hanne in K3 zomaar verving door Diede en mensen die een K3-show met Hanne wilden zien, weigerde om hun tickets terug te betalen.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  K3  I  Marie Verhulst  I  Hanne Verbruggen  I  Diede van den Heuvel