-->

Martien en Erica Meiland verbluffen met onwaarschijnlijk goed nieuws

Martien en Erica Meiland verbluffen met onwaarschijnlijk goed nieuws
Dinsdag 6 December 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Kerst met de Meilandjes, het is bijna een begrip geworden. We kregen de afgelopen jaren al vaker een glimp te zien van hoe Nederlands flamboyantste familie de feestdagen doorbrengt. Wel, goed nieuws voor de fans nu.

Een kerstspecial van de Meilandjes is intussen wel traditie geworden. Ook dit jaar zal de familie weer een leuke kerstaflevering op hun fans loslaten. Maar in een ander jasje deze keer. Sneeuw en koude? “Mij niet bellen”, zou Martien Meiland zeggen. Nee, de familie trekt dit jaar naar zonnigere oorden.

Terwijl Martien en co hun kerstgekte vorig jaar nog de vrije loop lieten in het Zweedse Lapland, zoeken de Meilandjes deze keer de warmte op. Voor de feestdagen maken ze een zonnige cruise op de Middellandse Zee met tussenstopjes in onder andere Barcelona. Dat weet het Nederlandse Shownieuws te vertellen.

De opnames gaan binnenkort van start. De uiteindelijke kerstspecial wordt in Nederland al uitgezonden op kerstavond zelf. Wanneer wij kunnen meegenieten van de gekke avonturen van de Meilandjes is voorlopig nog niet bekend.

TAGS  I  Martien Meiland  I  Erica Meiland