-->

Marie Verhulst onthult triest nieuws over haar relatie met Jef Oomen

Marie Verhulst onthult triest nieuws over haar relatie met Jef Oomen
Woensdag 14 December 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Marie Verhulst vormt al bijna drie jaar een koppel met Jef Oomen. Net zoals de dochter van Gert Verhulst werkt hij bij Studio 100, maar dat betekent niet dat ze elkaar vaak zien.

Net voor de corona-uitbraak in maart 2020 kwam het heuglijke nieuws naar buiten dat Marie Verhulst niet langer single is. De gelukkige is Jef Oomen en ook hij is actief bij Studio 100. Hij werkt vooral achter de schermen en is toneelmeester bij K3. In een nieuw interview met Story deelt het baasje van Samson nu minder leuk nieuws over haar relatie.

Marie maakt zich klaar voor haar allereerste kerstshows met Samson en Jef zit momenteel vaak in Nederland voor de theatertour van K3. Daardoor zien ze elkaar erg weinig nu. “Jef en ik vinden ons werk nogal belangrijk, we leven daar echt voor”, klinkt het. “We vinden het dus niet zo erg als er periodes zijn dat we mekaar wat minder zien”, vertelt ze eerlijk.

“Ik denk ook dat het als koppel belangrijk is om niet altijd alles samen te doen”, geeft Marie toe. Bovendien beseft ze dat ze na deze drukke periode opnieuw veel tijd met hem kan doorbrengen. “Nadien is het altijd weer wat rustiger en halen we die tijd wel in. Jef is echt de perfecte man en ik ze hem nog steeds doodgraag”, besluit ze.

TAGS  I  Marie Verhulst