Presentator Thomas Vanderveken krijgt droevig nieuws te horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Presentator Thomas Vanderveken krijgt droevig nieuws te horen

Presentator Thomas Vanderveken krijgt droevig nieuws te horen

Op Thomas Vanderveken zijn we nog lang niet uitgekeken. Als presentator van zowel ‘1 jaar gratis’, ‘Alleen Elvis blijft bestaan’ en ‘Factcheckers’ dook hij onlangs nog meer dan ooit op op het scherm. Nu krijgt de man van Véronique Leysen helaas een grote opdoffer te verwerken.

In 2020 kwam Eéns succesvolle quiz ‘1 jaar gratis’ na bijna vijftien jaar terug op de buis. Thomas Vanderveken mocht de presentatie voor zijn rekening nemen. Dat deed hij drie seizoenen lang.

Intussen werd het vierde seizoen aangekondigd. De quiz keert in het voorjaar van 2023 elke donderdag terug naar het scherm, maar Thomas zal helaas niet meer van de partij zijn. Kamal Kharmach wordt quizmaster van dienst.

Eén pakt in het voorjaar bovendien nog uit met ‘Factcheckers Geldspecial’. Of Thomas daar opnieuw als één van de drie presentatoren opduikt, is nog maar de vraag. Op Instagram zien we voorlopig enkel medepresentatoren Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille op de foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws