-->

Iedereen denkt hetzelfde over foto van Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd'

Iedereen denkt hetzelfde over foto van Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd'
Woensdag 28 December 2022 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Florence Vandoorne en Jiri Punt brengen de feestdagen voor het eerst samen door. Het stel deelt nu een prachtig kiekje voor de kerstboom en daar hebben hun volgers wat over te zeggen.

Florence Vandoorne en Jiri Punt uit ‘Blind Getrouwd’ zijn nog steeds heel gelukkig samen. Ze stapten eerder dit jaar in het huwelijksbootje en enkele maanden later vieren ze nu voor de eerste keer samen Kerstmis. Dat tonen ze maar al te graag aan hun volgers door een fotootje te delen voor de kerstboom. Wat meteen opvalt is dat de twee dezelfde pyjama dragen.

“In de hoop dat iedereen alvast een warme, liefdevolle en gezellige kerst had, wensen we jullie nog hele fijne feestdagen”, schrijft Florence erbij. Hun volgers laten weten dat ze dit kiekje heel leuk vinden. “Zo mooi om jullie gelukkig te zien!”, “Match made in heaven”, “Topkoppel”, “Hoe mooi zijn jullie samen”, “Cuties”, “Prachtig”, “Oh wat zijn jullie schattig”, en “Fantastisch”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Ook enkele andere ‘Blind Getrouwd’-gezichten moeten wat kwijt. “Omg, zo cute”, reageert Dziubi Steenbergen”, “Geniet ook van jullie eerste kerst, cuties”, schrijft Brecht Degeyter. “Moh, jullie cuties!”, aldus Jana De Bosscher. “Cutiepies”, zegt Lien Opdebeeck. Ten slotte deelt Winnie Bogaerts ook haar mening. “Zo leuk”, klinkt het.

TAGS  I  Jiri Punt  I  Florence Vandoorne  I  Blind Getrouwd