K3'tjes in tranen: zo ging het emotionele afscheid van Diede eraan toe Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3'tjes in tranen: zo ging het emotionele afscheid van Diede eraan toe

K3'tjes in tranen: zo ging het emotionele afscheid van Diede eraan toe

Dinsdag stond Diede van den Heuvel voor de allerlaatste keer op het podium als K3’tje. De ‘K2 zoekt K3’-finaliste verving Hanne Verbruggen enkele weken terwijl zij op zwangerschapsrust was. Het was een afscheid vol lovende woorden waarbij de nodige traantjes natuurlijk niet konden ontbreken.

“Het avontuur zit erop! Wat heb ik enorm genoten van deze geweldige bijzondere tijd die ik echt nooit meer ga vergeten”, schrijft Diede op Instagram. “Marthe en Julia, ik wil jullie bedanken voor deze onvergetelijke tijd! Ik vond het een hele grote eer om samen met jullie het podium te mogen delen en mijn droom heel even te mogen beleven! Dank jullie wel voor alles!”

Met deze liefdevolle woorden neemt Diede afscheid van Marthe en Julia. Maar ook zij hebben Diede tijdens haar laatste show stevig in de bloemetjes gezet. Na een staande ovatie, het scanderen van haar naam en enkele innige omhelzingen verrasten ze haar na afloop met enkele prachtige woorden.

“Diede, ik had nooit verwacht dat iemand Hannes plekje na zeven jaar bij mij kon inpalmen. En ik had mij op die plek zeker niemand anders kunnen voorstellen dan jou”, moest Marthe van het hart. “Je hebt het fantastisch gedaan", voegde ook Julia eraan toe. Tranen stroomden van hun wangen.

Toppertje

Ook op Instagram zetten Marthe en Julia het tijdelijke K3’tje stevig in de bloemetjes. “Het was een eer om samen met jou K3 te vormen. Je bent een topper!”, laat het zwartharige K3’tje weten. “Oneindig trots op jou! Lieve, lieve Diede, ik heb van je genoten en we zien elkaar snel. Jeetje, wat ga ik je missen op het podium, toppertje”, schrijft Julia geëmotioneerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws