21-jarige Pommelien Thijs gaat straks dé uitdaging van haar leven aan TV en Radio
TV en Radio

21-jarige Pommelien Thijs gaat straks dé uitdaging van haar leven aan

21-jarige Pommelien Thijs gaat straks dé uitdaging van haar leven aan

Gisteren ging het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’ van start op Play4. Maar na twee reeksen BV’s de zee op te sturen, besloot de zender het eens over een andere boeg te gooien. In het gloednieuwe programma ‘De expeditie - Groenland’ maken acht bekende Vlamingen binnenkort een heuse trektocht in het ijskoude Groenland.

Een trektocht van 160 kilometer door een desolaat en ongerept gebied, waar het bovendien tot min 40 graden kan worden. Pommelien Thijs, Viktor Verhulst, Tine Embrechts, Joris Hessels, Lynn Van Royen, Sven Mary, Jinnih Beels en Average Rob zijn gek genoeg om de uitdaging aan te gaan. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Eenvoudig wordt het niet. Gelukkig worden Pommelien en co begeleid door twee ervaren arctic gidsen. Samen met hen wagen ze zich door de sneeuw op ski’s en een slee. Het wordt ongetwijfeld een unieke ervaring, maar tegelijk ook een tocht waar de BV’s op hun eigen grenzen en die van de groep zullen stoten, zowel fysiek als mentaal.

Meer kan Play4 daarover nog niet verklappen. Ook wanneer het nieuwe programma op de buis komt, is voorlopig nog een groot vraagteken.

Bron: Play4

21-jarige Pommelien Thijs gaat straks dé uitdaging van haar leven aan

Populair

Laatste nieuws