-->

Véronique De Kock maakt volgers gek in erg strak sportsetje: "Wat een lichaam"

Véronique De Kock maakt volgers gek in erg strak sportsetje:
Woensdag 18 Januari 2023 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Ook Véronique De Kock heeft enkele goede voornemens voor 2023. Een daarvan is vaker sporten en op Instagram deelt ze nu enkele beelden van haar work out. Al snel krijgt ze heel wat reacties van haar volgers.

Véronique De Kock werd in 1995 gekroond tot Miss België, maar zo’n 28 jaar later spendeert ze nog steeds veel aandacht aan haar uiterlijk. Zo vindt ze het ook belangrijk om goed in haar vel te zitten en daarbij is sport natuurlijk een grote factor. Véronique wil in het nieuwe jaar nog fitter worden en dat showt ze nu op haar Instagrampagina.

Zo deelt ze enkele kiekjes van zichzelf terwijl ze enkele oefeningen aan het uitvoeren is. We krijgen Véronique te zien in een kleurrijk sportsetje en meteen valt op dat ze op 45-jarige leeftijd nog een erg strak lichaam heeft. Ook veel van haar volgers laten dat aan haar weten in de comments.

Ze laten namelijk allemaal complimentjes achter. “Zo’n topfiguur”, “Je ziet er terug 20 uit”, “In topvorm”, “Amai, jij bent en blijft prachtig”, “Schoonheid”, “Wat een figuurtje”, “Zo fit en mooi”, “Heel knap”, “Vlam”, “Looking fabulous”, “Je verzorgt je lichaam heel goed” en “Babe”, klinkt het onder meer.

TAGS  I  Véronique De Kock