Ex-'Familie'-acteur Jelle Florizoone onthult erg pikant nieuws: "Gewaagde keuze" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-'Familie'-acteur Jelle Florizoone onthult erg pikant nieuws: "Gewaagde keuze"

Ex-'Familie'-acteur Jelle Florizoone onthult erg pikant nieuws: "Gewaagde keuze"

Jelle Floorizone gooit het over een totaal andere boeg. De acteur gaat namelijk de pikante tour op samen met zijn vriend Amir. In een nieuw interview vertelt hij daar zelf meer over.

Jelle Florizoone zullen de meesten beter kennen als Guido uit ‘Familie’. De acteur vertolkte twee jaar deze rol en werd daarna vervangen door Vincent Banic. Daarnaast is hij ook nog te zien in de Ketnet-jeugdserie ‘ROX’. Jelle maakte zopas opmerkelijk nieuws bekend, want hij zal samen met zijn vriend Amir een account op OnlyFans starten.

“Oké, jullie hebben er allemaal om gevraagd. 14 februari, Valentijnsdag, OnlyFans. Vertel het verder”, postte het koppel op Twitter. Nu vertelt hij aan TV-Familie wat de fans juist mogen verwachten. “Mensen hebben een bepaalde perceptie als het om OnlyFans gaat. Maar pure naaktheid is voor ons te straight forward”, zegt Jelle.

“Veel mensen gebruiken OnlyFans voor betalende porno, maar dat zal bij ons dus niet meteen het geval zijn”, verduidelijkt hij. Er zullen wel dingen op komen die misschien niet op Instagram mogen. “Maar we gaan sowieso de wat meer artistieke kant op”, klinkt het. “Wat je kan verwachten? Daarvoor zullen de mensen zich moeten inschrijven, hé”, besluit Jelle.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws