-->

Big Brother-koppel Jill en Leroy getroffen door onverwacht overlijden: "Sterkte"

Big Brother-koppel Jill en Leroy getroffen door onverwacht overlijden:
Maandag 23 Januari 2023 - 17:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jill Goede en Leroy de Rouw uit seizoen 1 en 2 van ‘Big Brother’ zijn in diepe rouw na het plotse verlies van een familielid. Het koppeltje maakte het vreselijke nieuws zelf bekend op Instagram.

Jill en Leroy komen je vast nog bekend voor. Ze raakten allebei bekend door hun deelname aan ‘Big Brother’, Leroy in 2022 en Jill, die uiteindelijk als winnares van het seizoen uit de bus kwam, in 2021. De tortelduifjes zijn intussen al zo’n tien maanden samen en zijn intussen bij elkaar ingetrokken. Maar helaas kregen ze nu ook heel slecht nieuws te horen.

De broer van Leroy is een paar dagen geleden onverwacht gestorven. Dat laat de ‘Big Brother’-deelnemer zelf weten op Instagram. “Wat is dit onverwacht en hard”, schrijft hij bij een foto met zijn broer uit de oude doos. “Veel foto’s samen hebben we niet, maar deze vind ik toch wel heel mooi! Ook al zagen wij elkaar weinig, jij bent mijn grote broer! Rust in vrede”, wil Leroy kwijt.

Moeilijke tijden dus. Gelukkig kan de realityster uit alle hoeken op de nodige steun rekenen. “Heel veel sterkte in deze zware periode”, “Verschrikkelijk zeg, gecondoleerd”, “Sterkte met dit grote verlies”, “Heel veel kracht voor jou en je familie”, “Hou jullie sterk” en “Afschuwelijk, goede moed”, steken Leroys volgers hem een hart onder de riem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leroy de Rouw (@leroyderouw)

TAGS  I  Big Brother  I  Jill Goede  I  Leroy de Rouw