-->

James Cooke barst in tranen uit tijdens openhartig gesprek over kinderwens

James Cooke barst in tranen uit tijdens openhartig gesprek over kinderwens
Maandag 23 Januari 2023 - 21:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Zeven jaar geleden vond James Cooke de liefde bij Dorian Liveyns. Intussen gaan de tortelduifjes al een jaar als getrouwd koppel door het leven. Maar hoe zit het met hun kinderwens? In ‘Over de oceaan’ barst James Cooke in tranen uit tijdens een intiem gesprek met Jonas Geirnaert.

“Nu ik je de voorbije dagen beter leren kennen heb, heb ik het gevoel dat je een enorm goede papa zou zijn”, zegt Jonas, die zelf papa is van twee, tegen James. “Ik zou het graag zijn, ik denk dat wel”, moet hij op zijn beurt toegeven. Want de gedachte heeft hem aan boord van de Polygala zelf al beziggehouden.

“Ik heb er hier al vaak over nagedacht: ‘Stop nu met bang zijn en zet die stap. Je gaat dat goed doen’. Want we willen het allebei zo graag”, spreekt James in zijn en Dorians naam. Maar een gebrek aan zelfzekerheid houdt hem tegen. “Ik wil de perfecte vader zijn. Als Dorian en ik papa worden, dan wil ik de beste versie van die vader zijn”, besluit hij. “Maar ik weet wel dat ik Dorian daar heel gelukkig mee zou maken.”

“Ik denk dat dat vooral te maken heeft met mijn eigen thuissituatie. Maar dat zou eigenlijk niet mogen, want dat is mijn droom die dan wordt afgenomen. Misschien is er mij toen al te veel afgenomen”, bedenkt James zich. “Er is niets in mij dat eraan twijfelt dat jij een heel goede papa zou zijn. Niemand is perfect en ook in het ouderschap is dat geen vereiste”, moedigt Jonas hem aan. Misschien waagt James de sprong met deze mooie woorden in het achterhoofd. “Ik heb dat misschien af en toe eens nodig, zo’n duw”, beseft hij. “We zullen wel zien.”

TAGS  I  James Cooke  I  Dorian Liveyns  I  Jonas Geirnaert