-->

Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' delen prachtig nieuws over dochtertje Lily

Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' delen prachtig nieuws over dochtertje Lily
Dinsdag 24 Januari 2023 - 21:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Op 22 september mochten Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans hun eerste kindje verwelkomen. Nu, enkele maanden later, hebben de trotse ouders opnieuw iets geweldigs te vieren.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans leerden elkaar kennen in ‘Blind Getrouwd’ en het is ondertussen al meer dan drie jaar geleden dat ze elkaar het ja-woord gaven. In september maakte het koppel erg heuglijk nieuws bekend, want ze mochten eindelijk hun dochtertje Lily in de armen sluiten.

Nu post Winnie opnieuw leuk nieuws, want Lily is al vier maanden oud. “Al vier maanden mijn wereld”, schrijft de mama bij een heel schattig plaatje. Toch betekent dat ook dat haar zwangerschapsverlof er bijna opzit en dat vindt Winnie heel dubbel. “Ik zie er tegen op om Lily te moeten missen maar langs de andere kant ben ik ook wel blij dat mijn wereld dan terug een beetje groter wordt”, legt ze uit.

Binnenkort zal Lily dus ook voor het eerst naar de crèche moeten en dat zal een grote aanpassing zijn voor Winnie. “Eerder ik wennen om ze af te geven”, klinkt het. “En zo zijn we al weer bijna aan de volgende stap in dit avontuur. Maar damn, wat gaat het snel. Nog even volop genieten van deze laatste weken samen”, sluit ze af.

Genieten

In de comments laten haar volgers weten dat de tijd vliegt. “Wat gaat het snel, heel hard genieten in ieder geval”, “Geniet samen nog van jullie schatje” en “Het gaat zo snel”, schrijven ze onder meer. “Die babybillekes”, “Mooie foto”, “Zo koddig”, “Hoe lief” en “Zo mooi”, moeten ze ook nog kwijt over het plaatje van Lily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Winnie Bogaerts (@winnie_bogaerts)

TAGS  I  Winnie Bogaerts  I  Blind Getrouwd  I  Jonah Hulselmans