-->

Goedele Liekens onthult eindelijk meer over haar nieuwe mysterieuze vriend

Goedele Liekens onthult eindelijk meer over haar nieuwe mysterieuze vriend
Woensdag 25 Januari 2023 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Eind oktober verscheen Goedele Liekens op de première van ‘Zillion’ met een nieuwe man aan haar zijde. Maar wie is die onbekende man juist? Daar geeft Goedele enkele maanden later eindelijk een antwoord op.

Goedele Liekens vierde zopas haar zestigste verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren vertelt ze onder andere meer over haar gezin en haar carrière in een nieuw interview met Dag Allemaal. Wat meteen opvalt, is dat Goedele eindelijk voor het eerst wat meer onthult over haar nieuwe vriend.

Goedele was vijftien jaar samen met haar ex-man Chris, maar op de ‘Zillion’-première zagen we haar voor de eerste keer met een nieuwe man. “Ik ben sinds een aantal maanden leuk aan ’t snuffelen met iemand”, geeft ze toe. “Hij heet Edwin, is advocaat en is enkele jaren jonger dan ik”, verklapt Goedele.Toch geeft ze toe dat ze elkaar niet zo vaak zien en dat de situatie best ingewikkeld is.

“Eerst en vooral is hij Nederlander. Hij woont ver van hier, dus is het niet zo eenvoudig om bij elkaar binnen te spingen”, biecht Goedele op. “Ook al omdat we allebei onze job hebben en net als ik heeft hij kinderen”, legt ze uit. Daarnaast weet ze ook nog niet waar dit naartoe gaat. “Edwin weet wie ik ben, maar hij gaat daar goed mee om. Hij zit niet op de aandacht te wachten. Gelukkig, want daar zou ik op afknappen”, aldus Goedele.

TAGS  I  Goedele Liekens