-->

Mentor van Dominique Persoone reageert op snoeiharde kritiek op 'Een echte job'

Mentor van Dominique Persoone reageert op snoeiharde kritiek op 'Een echte job'
Donderdag 26 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Humo geeft in een nieuwe recensie harde commentaar op het VTM-programma ‘Een echte job’. Toch is niet iedereen het daar mee eens. Zo moet de mentor van een van de vijf stagiairs iets kwijt aan het blad.

In ‘Een echte job’ lopen vijf bekende Vlamingen drie weken lang stage in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst. In het programma kunnen we de avonturen van Julie Vermeire, Sarah Mouhamou, An Lemmens, Andy Peelman en Dominique Persoone op de voet volgen, maar dat lijkt niet in de smaak te vallen bij Humo.

“Programma’s als ‘Een echte job’ zouden beter niet gemaakt worden”, staat er te lezen in de recensie. “Het programma bevestigt dat dit een uitputtende job is, maar dan vooral voor de deelnemende bekende Vlamingen” en “Welk signaal geeft een ziekenhuisbestuurder als hij dat werk in handen geeft van een leek met twee dagen opleiding achter de kiezen en een cameraploeg die overal in de weg loopt?”, schrijft Humo onder meer.

Toch is de mentor van Dominique Persoone het daar niet mee eens. “De productieploeg was schitterend. Ze hebben respect getoond aan de patiënt en liepen absoluut niet in de weg”, begint hij. “Het is het leven zoals het is in het ziekenhuis met leuke en minder leuke momenten. Het toont op een realistische wijze wat ons werk is”, legt hij uit. Vervolgens haalt hij ook stevig uit. “Humo mag gerust ook eens een dag komen meelopen”, schrijft hij.

TAGS  I  Dominique Persoone  I  Julie Vermeire  I  Andy Peelman  I  Sarah Mouhamou  I  An Lemmens  I  Een echte job