Volgers ongerust over gezondheid van Riadh Bahri nadat hij vakantiefoto's post Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Volgers ongerust over gezondheid van Riadh Bahri nadat hij vakantiefoto's post

Volgers ongerust over gezondheid van Riadh Bahri nadat hij vakantiefoto's post

Riadh Bahri vertoeft momenteel in Thailand samen met zijn vriend. Op zijn Instagrampagina deelt hij nu enkele foto’s waarop hij poseert in blote bast, maar al snel maken zijn volgers zich zorgen over iets.

Riadh Bahri geniet van een deugddoende vakantie en op sociale media laat hij daar maar al te graag enkele beelden van zien. Het VRT-gezicht deelt nu opnieuw drie foto’s waarop hij poseert in ontbloot bovenlijf en daar schrijft hij een opmerkelijke beschrijving bij. “Ik heb een moedervlek. Wie zoekt die vindt”, klinkt het.

Hoewel veel van zijn volgers complimentjes achterlaten in de comments, moeten sommigen toch iets anders kwijt. Op zijn bovenarm is een moedervlek te zien en zijn volgers uiten meteen hun ongerustheid. “Riadh, je moet deze moedervlek wel in de gaten houden hoor”, reageren ze onder meer.

“Dat is een tip dat ik jou meegeef: regelmatig controleren”, voegt een van zijn volgers er nog aan toe. Een andere bezorgde fan heeft nog meer goede raad voor hem. “Jaarlijkse check-up en zonnecrème gebruiken”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws