-->

"Wow!": 'Temptation'-Megan ziet er na belasting-heisa plots totaal anders uit

Zaterdag 28 Januari 2023 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

De laatste dagen is er heel wat geschreven over Megan Desaever nadat ze in een talkshow toegaf geen belastingen te betalen. Nu showt de realityster een compleet nieuwe look op Instagram en daar hebben haar fans wat over te zeggen.

In 'Allures', de talkshow van Rumag, gaf Megan Desaever uit 'Temptation Island' toe dat ze geen belastingen betaalt op haar OnlyFans-inkomsten. Een opmerkelijke uitspraak die al snel viraal ging op sociale media. Niet veel later werd er een gerechtelijk onderzoek geopend naar de realityster en mocht ze het komen uitleggen op het politiebureau.

Megan liet in de talkshow ook weten dat ze graag naar Dubai wil verhuizen, omdat het daar belastingvrij is. Een definitieve verhuis is nog niet aan de orde, maar ze is zopas vertrokken naar de metropool voor een korte vakantie. Net voor ze op reis vertrok, heeft ze nog een bezoekje gebracht aan het kapsalon. Op Instagram showt ze nu haar nieuwe geblondeerde coupe.

Damn, jou staat ook alles, hé”, “Zie hoe mooi”, “Babe”, “Wat is je haar een mooie kleur, staat je goed” en “Prachtig geworden”, klinkt het enthousiast in de comments. Toch is niet iedereen fan van haar nieuwe look. “Koekeblond” en “Vind je met je donker haar meer een klassieke, elegante schoonheid”, reageren enkele andere volgers dan weer.

TAGS  I  Megan Desaever  I  Temptation Island