-->

Pommelien Thijs in de wolken door dit fantastische nieuws: "Sprakeloos"

Pommelien Thijs in de wolken door dit fantastische nieuws:
Vrijdag 27 Januari 2023 - 08:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Gisteren vond de vijftiende editie van de MIA’s, de Music Industry Awards, plaats in Paleis 12 in Brussel. Daar gaf Pommelien Thijs met haar monsterhit ‘Ongewoon’ niet alleen een spetterend optreden, de 21-jarige zangeres maakte ook veel kans om in de prijzen te vallen.

Pommelien Thijs was in vijf categorieën genomineerd. Maar liefst drie daarvan wist ze te verzilveren. Met elk drie MIA’s met hun naam op mochten Pommelien en Stromae zich tot de grote winnaars van de avond kronen.

De 21-jarige zangeres sleepte de MIA voor ‘Doorbraak’ in de wacht en ging meteen al met ’Solo vrouw’ én ‘Hit van het jaar’ met ‘Ongewoon’ lopen, een paar van de belangrijkste prijzen van de avond. Ongelooflijke prestatie dus.

“Ik kwam echt zonder verwachtingen naar hier. Al vijf keer genomineerd zijn op zich: dát was voor mij al heel heel speciaal”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Als ik dan echt mocht kiezen, had ik graag de MIA voor ‘Doorbraak’ gewonnen en nu is dat ook effectief zo…” En dan kwamen er nog twee bij. “Drie MIA’s: da’s teveel gewoon. Ongelofelijk. Ik ben sprakeloos. Geef me nu maar een gembertheetje om te bekomen”, lacht de ‘Ongewoon’-zangeres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

TAGS  I  Pommelien Thijs  I  Stromae