-->

Jani Kazaltzis geeft zijn ongezouten mening over de grote comeback van Natalia

Jani Kazaltzis geeft zijn ongezouten mening over de grote comeback van Natalia
Zaterdag 28 Januari 2023 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

2023 staat voor Natalia volledig in het teken van haar comeback als zangeres. Zo zal ze onder meer een nieuw album uitbrengen en opnieuw op tournee gaan. Deze week kwam haar eerste single uit en Jani Kazaltzis moet daar nu al wat over kwijt.

Binnenkort is het eindelijk zover. Natalia brengt over enkele maanden haar gloednieuwe album ‘Hallelujah to the Beat’ uit en haar fans kunnen nu al luisteren naar de eerste single. ‘When You Came By’ gaat over haar toekomstige man Frederik Binst en hoe haar leven de laatste jaren sinds hun relatie is veranderd.

De fans van de zangeres zullen dit nummer in het voorjaar al live kunnen horen, want Natalia heeft ook al een nieuwe tournee aangekondigd. Bovendien viert ze in november ook haar 20-jarige carrière met een jubileumconcert in de Antwerpse Lotto Arena. De eerste single is alvast een schot in de roos, want Jani Kazaltzis is nu al grote fan.

Op zijn Instagramverhaal heeft hij namelijk wat te zeggen over ‘When You Came By’. “Dit is zo mooi lieverd”, begint hij. “Ben zo fier op jou en het maakt mij zo gelukkig om jou zo gelukkig te zien”, schrijft de stylist. Afsluiten doet hij met nog enkele mooie woorden. “Ik hou van jou, voor altijd”, klinkt het.

TAGS  I  Jani Kazaltzis  I  Natalia