-->

Linde Merckpoel doet harten smelten met prachtig plaatje van pasgeboren baby'tje

Linde Merckpoel doet harten smelten met prachtig plaatje van pasgeboren baby'tje
Zaterdag 28 Januari 2023 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Linde Merckpoel is op 18 januari voor de tweede keer mama geworden. Zo’n anderhalve week na de geboorte deelt de fiere mama nu een prachtig kiekje van haar dochtertje.

Linde Merckpoel en haar vriend Jef mochten op woensdag 18 januari hun tweede kindje verwelkomen. “Zij maakt het helemaal af!”, schreef ze toen al op haar Instagrampagina. De mama maakte ook meteen de naam van haar tweede dochtertje bekend. “Gisteren geboren en nu al de schoonste benen van de provincie: Jackie Leysen Merckpoel”, aldus Linde.

Drie dagen na de bevalling mochten Linde en de kleine Jackie het ziekenhuis verlaten. Dat betekent ook dat haar tweejarig dochtertje Cleo zich vanaf nu kan ontfermen over haar kleine zusje. Zowel Jackie als Linde stellen het goed en nu kan het genieten eindelijk beginnen voor de kersverse ouders.

Linde laat nu op haar Instagramverhaal alweer een heel schattig kiekje zien van de kleine spruit. Jackie is een dutje aan het doen en dat moment wil de mama natuurlijk op beeld vastleggen. Bovendien geeft ze ook meteen een update. “Hier alles prima”, schrijft ze er nog bij.

TAGS  I  Linde Merckpoel