-->

Schattig: Lotte Vanwezemael onthult meer over volgende stap met haar vriend Max

Schattig: Lotte Vanwezemael onthult meer over volgende stap met haar vriend Max
Zaterdag 28 Januari 2023 - 13:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het gaat Lotte Vanwezemael voor de wind. De seksuologe maakt kans om vanavond met een ‘Kastaar!’ naar huis te gaan voor haar podcast ‘Lotte gaat diep’, maar ook privé lacht het leven haar toe. Lotte vond onlangs nog opnieuw de liefde en leeft sindsdien op een roze wolk.

Nadat haar relatie met Kris in 2021 na zeven jaar op de klippen liep, beleefde de seksuologe een periode van ups and downs. “Ik heb zeker anderhalf jaar gedacht dat ik geen nieuwe man meer in m’n leven wou. Ik genoot te hard van mezelf en mijn vaste leven”, geeft Lotte toe in Het Belang van Limburg. Maar dat is net iets anders uitgedraaid.

Toen Lotte eind vorig jaar in zwijm viel voor haar nieuwe vriend Max, besefte ze dat ze toch op zoek was naar meer stabiliteit. “Naar iemand om een toekomst mee op te bouwen", bedenkt ze zich. “Ik hoop echt gelukkig te worden met Max. Ik verveel me geen seconde met hem.”

De seksuologe is smoorverliefd, zoveel is duidelijk. Ze wil er dan ook geen gras over laten groeien. Lotte steekt niet onder stoelen of banken dat ze maar al te graag wil “samenhokken en kinderen krijgen.”

TAGS  I  Lotte Vanwezemael