-->

Plottwist in 'Thuis': verrassend koppel stapt uit het niets in huwelijksbootje

Plottwist in 'Thuis': verrassend koppel stapt uit het niets in huwelijksbootje
Zaterdag 28 Januari 2023 - 08:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Dit jaar lijken de huwelijksklokken niet één, maar twee keer te gaan luiden in ‘Thuis’. In maart beloven Christine (Daphne Paelinck) en Adil (Nawfel Bardad-Daidj) elkaar in maart hun eeuwige trouw, maar sinds gisterenavond is daar een tweede koppeltje bijgekomen. En het pas verloofde duo is op zijn minst verrassend te noemen.

Niemand had het zien aankomen. Thilly (Lauren Müller), die tijdelijk uit de reeks leek te verdwijnen omdat ze opnieuw op wereldreis vertrokken was, kwam na twee weken alweer ‘thuis’. Compleet onverwacht stond ze gisterenavond voor Harry’s (Stan Van Samang) deur en vroeg ze haar ex ten huwelijk. Opmerkelijk dus, want de twee gingen nog niet zo lang geleden uit elkaar.

Maar ze hebben er allebei een bewogen week op zitten. Thilly, die een hele week niets van zich liet horen, werd door een doodongeruste Harry opgegeven bij Cel Vermiste Personen. Bleek dat ze gewoon even op stilteretraite was in de Ardennen om te bezinnen. En daar besefte ze dat ze niet langer gebeten is door de reismicrobe en klaar is om zich definitief te settelen met haar grote liefde Harry.

Het leverde emotionele televisie op en dat kon de kijker wel bekoren. “De liefde kan toch zo schoon zijn, wat een prachtige wending”, “Zo blij voor hen”, “Waaauw, prachtig”, “Eindelijk nog eens iets positiefs”, “Ik kon het niet drooghouden” en “Eind goed, al goed”, schrijven de fans op Facebook. “Chapeau aan de schrijvers, deze had ik niet zien aankomen”, “Dat was nu eens een verrassing” en “Ze hebben duidelijk eens geluisterd naar de kijkers”, besluiten ze.

TAGS  I  Lauren Müller  I  Thuis  I  Stan Van Samang