Niels Destadsbader reageert op kritiek op overstap naar VRT: "Laat je niet koud" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader reageert op kritiek op overstap naar VRT: "Laat je niet koud"

Niels Destadsbader reageert op kritiek op overstap naar VRT: "Laat je niet koud"

Niels Destadsbader heeft harde kritiek te slikken gekregen sinds hij de overstap van VTM naar VRT maakte. Onder meer over zijn hoge loon en het uitblijven van een groot programma dat hij mag presenteren werd heel wat geschreven.

Hoewel Niels Destadsbader helemaal geen spijt heeft van zijn overstap naar VRT, heeft een grote entertainmentshow even op zich laten wachten. Eindelijk is het zover, want deze zaterdag start ‘The greatest dancer van Vlaanderen’. In dat programma zal Niels te zien zijn als coach. Jammer genoeg heeft het Eén-gezicht harde kritiek te verduren gekregen, omdat hij als ‘goudhaantje’ aan de kant bleef bij de VRT. Daar moet hij nu wat over kwijt.

“Kritiek krijgen hoort erbij maar is nooit leuk”, bekent hij aan Story. “Zeker niet als die onterecht is, als er dingen worden geschreven die niet waar zijn”, verduidelijkt hij. Zo heeft hij veel dingen gehoord die helemaal niet kloppen. “Ook al heb je dan wel een dik vel, dat laat je niet koud”, geeft hij eerlijk toe. Toch wil hij vooral focussen op de toekomst en vooruit blijven kijken.

“Het heeft heel weinig zin om daar je energie in te steken”, zegt hij. “Als ik ’s avonds voor een volle zaal speel en ik voel dat de mensen blij zijn dat ze me zien en horen, dan weet ik weer waarom ik het doe”, aldus Niels. Bovendien heeft hij ook veel steun gekregen. “Ik vond het heel lief dat een aantal collega’s, zoals Siska, Regi, Helmut Lotti en Miguel Wiels spontaan voor mij in de bres zijn gesprongen”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws