"Gewaagd": Lesley-Ann Poppe poseert poedelnaakt in bed met pikante speeltjes sexy
sexy

"Gewaagd": Lesley-Ann Poppe poseert poedelnaakt in bed met pikante speeltjes

"Gewaagd": Lesley-Ann Poppe poseert poedelnaakt in bed met pikante speeltjes

Valentijn loert om de hoek en Lesley-Ann Poppe is al helemaal in de juiste sfeer. Op Instagram bereidt ze zich op een wel heel uitdagende manier voor op de dag van de liefde.

Speciaal voor 14 februari brengt Lesley-Ann Poppe een Valentijnsbox op de markt vol spannende accessoires om het extra gezellig te maken in de slaapkamer. Daar maakt ze nu op een bijzondere manier reclame voor. Laten we zeggen dat het voormalige model zo haar eigen manier heeft om haar producten te verkopen.

Op Instagram geeft Lesley-Ann zich letterlijk volledig bloot. Behalve handboeien en een blinddoek heeft ze niets om het lijf. “Gewaagd, maar niet mis”, merkt één van haar volgers op. De meesten reageren dan ook dolenthousiast. “Ohla zeker”, “Amai, sexy, staat je goed”, “Ziet er goed uit”, “Ondeugend”, “Mooie foto, mooi lichaam”, “Prachtige vrouw”, “Mooi geschenk”, “Jawadde, je mag gezien worden” en “Uw vriend heeft toch zoveel geluk”, moet hen van het hart.

Maar de reacties zijn duidelijk verdeeld. Niet iedereen is zo onder de indruk van Lesley-Anns uitdagende kiekjes. “Niet erg klassevol”, “Ik zou het niet fijn vinden mocht mijn moeder zo op Instagram staan”, “Wat is dit allemaal?”, “Is dit nu echt nodig?” en “Waarom wordt zoiets dan niet van Instagram gehaald?”, luidt het nog in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws