Net voor 4e aflevering van 'The Masked Singer': "Nu je het zegt, zij is Kosmos!" TV en Radio
TV en Radio

Net voor 4e aflevering van 'The Masked Singer': "Nu je het zegt, zij is Kosmos!"

Net voor 4e aflevering van 'The Masked Singer': "Nu je het zegt, zij is Kosmos!"

Vanavond bestijgt de tweede groep ‘Masked Singers’ het podium voor de tweede keer. Kosmos, Vlinder, Foxy Lady, Hippo, Minotaurus en Tovenaar zetten hun beste beentje voor tijdens hun tweede optreden. De speurtocht kan dus voortgezet worden, al lijkt de identiteit van Kosmos geen groot raadsel meer.

Eén van de hoofdverdachten voor Kosmos is Ingeborg, al sinds dag één. Hints over yoga, meditatie, zweven en gelukkig zijn, lijken dat vermoeden alleen maar te versterken. Toch sluit lang niet iedereen zich aan bij deze theorie. “Perceptie is realiteit, maar Ingeborg is te evident”, schrijft ook Het Laatste Nieuws. “Je ziet wat je wil zien en je hoort wat je wil horen.” Maar haar stem lijkt niet echt overeen te komen met die van Ingeborg.

Daarom kijken de meesten nu een andere richting uit. Evy Gruyaert, Saartje Vandendriessche, Jill Peeters, Kristel Verbeke, Josje Huisman… Ook hun namen vielen al meermaals. Maar één iemand mag zich de laatste tijd tot hoofdverdachte kronen: Siska Schoeters. “Je hoort het duidelijk”, “De stem van Siska!”, “Had ze al vanaf het begin door”, “Amai inderdaad, dat ik dat niet eerder gehoord heb!” en “Nu je het zegt, ik hoor niemand anders meer”, zijn de meeste fans het er op Facebook over eens.

Siska Schoeters heeft in ieder geval een klein zangverleden, dus het zou zomaar eens kunnen. In het fragment hieronder kan je Kosmos aan het werk horen zonder achtergrondmuziek en -zangers, enkel en alleen háár stem. Oordeel vooral zelf.

@stefvanlooveren.me Damn ik ken die stem 😤👂🕵️‍♀️ #vtmthemaskedsinger #themaskedsingerbelgie #vtm #vlaanderen #televisie ♬ original sound - Stef Van Looveren

Populair

Laatste nieuws