Zit Siska Schoeters dan toch in Kosmos? Niels Destadsbader praat mond voorbij TV en Radio
TV en Radio

Zit Siska Schoeters dan toch in Kosmos? Niels Destadsbader praat mond voorbij

Zit Siska Schoeters dan toch in Kosmos? Niels Destadsbader praat mond voorbij

Vanavond krijgen we de vijfde aflevering van ‘The Masked Singer’ te zien op VTM. Raaf, Champignon, Soaperstar, Mummie en Leeuw zetten opnieuw alles op alles in hun derde show. Vorige week was Kosmos nog aan de beurt. Zij werd op de valreep van de ontmaskering gered. Maar is haar identiteit eigenlijk toch al bekend?

Hoewel Niels Destadsbader na twee seizoenen stopte als presentator van ‘The Masked Singer’, is hij nog steeds in de ban van de show. “Meer nog: ik ben met mijn petekind Georges zelfs naar de opnames geweest. Hij is een grote fan van het programma en ik blijf dat natuurlijk ook”, benadrukt de zanger in Primo. Maar tijdens de opnames is hem één iets bijzonders opgevallen.

Niels denkt namelijk enkele stemmen van kandidaten herkend te hebben. “Echt waar! Ik heb ook onmiddellijk de Karen Damen-truc bovengehaald en de gemaskerde BV’s sms-berichten gestuurd om te zien hoe snel of traag ze reageerden”, lacht hij in het weekblad. “Soms was dat verdacht lang, dus ik vermoed dat ik op het goede spoor zit.” Niels lijkt wel heel zeker van zijn stuk. Kan het dus zijn dat Siska Schoeters zich effectief achter het Kosmospak schuilhoudt?

Zij is momenteel namelijk verdachte nummer één in Vlaanderen. Heel wat hints wijzen haar richting uit en ook haar stem lijken heel wat kijkers te herkennen. Bovendien kent Niels Siska door en door. Als collega’s hebben ze al vaak nauw samengewerkt, maar ook naast het werk zijn ze de beste vrienden. Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat hij juist Siska niet uit de hele hoop zou halen. Verklapt hij hiermee dus dat de presentatrice effectief deelneemt aan ‘The Masked Singer’?

Populair

Laatste nieuws