-->

Roel Vanderstukken geeft ongezouten mening over tegenspeelster Lize Feryn

Roel Vanderstukken geeft ongezouten mening over tegenspeelster Lize Feryn
Zaterdag 18 Maart 2023 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Roel Vanderstukken en Lize Feryn staan vanaf 6 april samen op de planken. Zij hebben de hoofdrollen beet in het stuk ‘The Broken Circle Breakdown’. Maar hoe denkt de ‘Familie’-acteur echt over zijn tegenspeelster?

Vanaf 6 april is ‘The Broken Circle Breakdown’ te zien in het Fakkeltheater in Antwerpen. Een verhaal over liefde voor elkaar, liefde voor een kind en liefde voor de dood. “Het belooft een prachtige voorstelling met zeer aangrijpende muziek te worden”, zei Lize Feryn eerder al in Het Laatste Nieuws. Met twee kleppers van acteurs: Roel Vanderstukken en Lize Feryn.

Lize Feryn is een jong veulen dat door de weide dartelt en ik hol daar als oude knol achteraan”, lacht Roel in ‘Play Café’ op Play4. “Om maar te zeggen dat ze zeer veel energie met zich meebrengt, dat ze zeer gretig is en hard werkt. Dat is een heel mooi cadeau voor om het even welke tegenspeler”, zegt de acteur dankbaar. “Met het soort voorstelling dat we maken, is dat ook nodig.”

“Al bij de eerste lezing werd duidelijk dat we op dezelfde golflengte zitten én er een klik is”, zegt hij bovendien in TV-Familie. “Niet onbelangrijk, want we moeten de voorstelling met twee dragen. Bij iemand met wie je nog nooit hebt gespeeld, is het altijd aftasten en zoeken. Maar Lize Feryn is een gever en een harde werker”, aldus Roel. “Ik voel dat er een wederzijds vertrouwen is. Roel heeft zoveel ervaring en dat kan ik wel gebruiken op dit moment”, vult Lize haar collega aan in 'Play Café'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Roel Vanderstukken (@roel.vanderstukken)

TAGS  I  Lize Feryn  I  Roel Vanderstukken