Romina: "De orkaan was heavy, het dak is er volledig afgevlogen" Buitenland
Buitenland

Romina: "De orkaan was heavy, het dak is er volledig afgevlogen"

Romina: "De orkaan was heavy, het dak is er volledig afgevlogen"

Romina vertoeft sinds kort in Australië om bij haar Jan te zijn. De twee leerden elkaar kennen in 'Boer zkt Vrouw'. Romina was echter nog maar pas in Australië of er was al een orkaan op haar nieuwe verblijfplaats. Het huis van Jan werd er flink door beschadigd.

"En ja, nu kruipt er uiteraard veel werk in de opbouw van z’n huis, hé. Want Jans woning werd getroffen door een zware storm", zegt Romina in TV-Familie. "Heavy, hoor. Windstoten van bijna 160 kilometer per uur. Een orkaan. Het dak is er volledig afgevlogen. Gelukkig waren we niet thuis op dat moment. We waren in een dorpje op drie kwartier rijden iets gaan drinken, en daar viel de storm nog mee. Maar toen we naar huis reden, zagen we gekantelde vrachtwagens, ontwortelde bomen, beschadigde huizen..."

"Hoe groot is de schade aan Jans huis? Het dak is dus volledig weg. De veranda ligt in puin. Het huis is onbewoonbaar en moet misschien zelfs afgebroken worden. We logeren nu bij Jans huisbaas. Jan blijft er relatief kalm bij. Hij zat meer in met mij dan met z’n huis. ‘Dat dit net nú moet gebeuren, als jij er bent’, zei hij. Intussen kan hij er al grapjes over maken. ‘Ons weerzien was zo intens dat het dak er afging’, zegt hij", lacht Romina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws