Woensdag 8 Mei 2019 - 15:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Shownieuws/HLN  I   door Redactie

Sidney uit 'Temptation Island' gaat door het lint bij vechtpartij: Zware ruzie met Jietse en Gaetan

Het zit er blijkbaar bovenarms op tussen 'Temptation Island'-deelnemer Sidney en verleiders Jietse en Gaetan. Op sociale media zijn beelden opgedoken van een razende Sidney.

Sidney uit 'Temptation Island' gaat door het lint bij vechtpartij: Zware ruzie met Jietse en Gaetan

De beelden zijn opgenomen in een discotheek in ons land. Een woedende en schreeuwende Sidney wordt tot bedaren gebracht door verleidster Lizzy. Gaetan wordt tegengehouden. 

“Jietse kwam op een gegeven moment buiten met een woeste Gaetan”, vertelt Sidney aan het Nederlandse Shownieuws. “Hij stond wel een half uur lang tegen mij te schreeuwen, omdat ik een opmerking over hem had gemaakt op televisie waar hij niet blij mee was. Daar heb ik al heel vaak excuses voor aangeboden, maar hij werd helemaal gek.”

 “Er viel niet meer met hem te praten. Hij riep alleen maar dat ik hem moest slaan. Ik werd toen plots van achteren onderuit getrapt door een andere man die erbij stond, waarbij ik een botbreuk in mijn vinger heb opgelopen. Op het moment dat ik opstond kwam Gaetan weer op me af. Ik deinsde naar achter, maar kreeg vol een kopstoot op mijn neus. Mijn neus doet nog steeds pijn. Ik heb ook nog steeds een dikke vinger, maar mijn verzwikte enkel is gelukkig alweer hersteld.”

Jietse vertelt een heel ander verhaal. Tijdens een live-sessie op Instagram zegt hij dat enkele verleiders zich geschoffeerd voelden door uitspraken van Sidney op televisie. Sidney weigerde zich daarvoor te excuseren. Op de parking kwamen ze Sidney tegen. “Ik en Gaetan gingen allebei naar huis. Maar op de parking zag ik Sidney, dus ik ging even bij hem omdat ik wou praten en hem wou vragen wat zijn probleem was.”

"Sidney keek gewoon en stelde zich stoer op. En ik geef eerlijk toe: ik deed hetzelfde en was hem aan het uitlachen. Ik haat hem dan ook zo hard." Sidney zou beweerd hebben dat hij na de opnames naar Gaetan gebeld heeft om zich te excuseren. Dat klopt echter niet volgens Jietse. "Toen kwam Gaetan face to face te staan met Sidney en plots begonnen er allemaal anderen te vechten rondom ons. Maar dat was een gevecht waar wij niets mee te maken hadden.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sidney🛵 heeft ruzie....ook spotten wij Lizzy en Gaetan.

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op 7 Mei 2019 om 10:39 (PDT)

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Temptation Island  I  wtf  I  showbizz