Gert Verhulst: "Ik kom met een nieuw, groot tv-project" Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst: "Ik kom met een nieuw, groot tv-project"

Gert Verhulst: "Ik kom met een nieuw, groot tv-project"

Gert Verhulst zal komend jaar nog meer op de buis te zien zijn. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Er zit namelijk iets groots aan te komen.

"Gert Late Night' en 'Dancing with the stars' worden verlengd, dat vind ik al heel prettig. En dan is er ook nog een nieuw, groot tv-project waarover ik nog niks kan vertellen, maar waar ik heel hard naar uitkijk. Eigenlijk staat er zo goed als niks in mijn agenda waar ik tegenop zie", zegt Gert.

"Mijn job is op dit moment heel gevarieerd en ik doe niks meer waar ik zelf geen zin in heb. Dat is op dit moment mijn grootste rijkdom: ik kan het me permitteren om er alleen nog de krenten uit te pikken. En dat maakt me heel gelukkig."

Désirée Viola

Een tijdje geleden was er echter ook nieuws dat in zijn bedrijf Studio 100 insloeg als een bom. De jonge actrice Désirée Viola beroofde zich op 26-jarige leeftijd van het leven. "De verslagenheid binnen het bedrijf was enorm. Niemand had dit zien aankomen. Wij hebben een bijeenkomst georganiseerd voor iedereen die nauw met haar heeft samengewerkt, gewoon om er eens over te kunnen praten. Het helpt echt als mensen hun verdriet kunnen delen en hun hart kunnen luchten", aldus Gert.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws