Zeer slecht nieuws over Niels Destadsbader Buitenland
Buitenland

Zeer slecht nieuws over Niels Destadsbader

Zeer slecht nieuws over Niels Destadsbader

Niels Destadsbader heeft slecht nieuws te melden. Hij kan het eerste deel van de opnames van 'Belgium's Got Talent' niet meemaken. Niels kampt namelijk met rugproblemen.

"Net zoals velen onder jullie kijk ik al een tijdje uit naar het nieuwe seizoen van Belgium’s Got Talent. Vandaag, de eerste dag van de audities, stond dan ook met stip genoteerd in mijn agenda. Alleen beslissen mijn rug en de dokter daar nu anders over", vertelt Niels.

"Een paar weken platte rust is, voor iemand die nauwelijks kan stilzitten, om zot van te worden. Maar het moet. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in Jens Dendoncker. Dat heb je met West-Vlamingen, die zijn er voor elkaar. Jens vertegenwoordigt mij dan ook tijdens de audities. Jens Dendoncker: je gaat dat goed doen, kerel!"

"Mij zien jullie snel terug, want tijdens de studioshows neem ik gewoon mijn vertrouwde stoel terug in. Ook onze festivals later deze zomer komen niét in het gedrang. Maar voor de komende dagen moet ik dus eventjes passen. Om met een flauwe woordspeling af te ronden: ik hoop dat dit snel achter de rug is."

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve mensen, Net zoals velen onder jullie kijk ik al een tijdje uit naar het nieuwe seizoen van Belgium’s Got Talent. Vandaag, de eerste dag van de audities, stond dan ook met stip genoteerd in mijn agenda. Alleen beslissen mijn rug en de dokter daar nu anders over. Een paar weken platte rust is, voor iemand die nauwelijks kan stilzitten, om zot van te worden. Maar het moet. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in Jens Dendoncker. Dat heb je met West-Vlamingen, die zijn er voor elkaar. Jens vertegenwoordigt mij dan ook tijdens de audities. @jensdendoncker : je gaat dat goed doen, kerel! Mij zien jullie snel terug, want tijdens de studioshows neem ik gewoon mijn vertrouwde stoel terug in. Ook onze festivals later deze zomer komen niét in het gedrang. Maar voor de komende dagen moet ik dus eventjes passen. Om met een flauwe woordspeling af te ronden: ik hoop dat dit snel achter de rug is. Dikke kus, Niels. Foto: Jan Gruyaert #bgt #vtm #myback #willbeback

Een bericht gedeeld door Niels Destadsbader (@niels_destadsbader) op

Populair

Laatste nieuws