Radiojournalist Chris Van den Abeele gaat uit de bocht tijdens nieuws en wordt door VRT op vingers getikt Buitenland
Buitenland

Radiojournalist Chris Van den Abeele gaat uit de bocht tijdens nieuws en wordt door VRT op vingers getikt

Radiojournalist Chris Van den Abeele gaat uit de bocht tijdens nieuws en wordt door VRT op vingers getikt

Radiojournalist Chris Van den Abeele ging na zijn burnout bij de radio aan de slag. Hij presenteerde in de avond en nacht het radionieuws bij de VRT. Hij is veruit de meest geliefde nieuwslezer met zijn opvallende intonatie en de kwinkslag die hij soms in zijn berichtgeving steekt.

Van den Abeele is nu echter te ver gegaan met zo'n grapje. Zijn bazen kunnen er alvast niet om lachen. In de nacht van maandag op dinsdag ging het even mis bij de berichtgeving over de Nederlandse actrice Imanuelle Grives, die op Tomorrowland betrapt werd met een grote hoeveelheid drugs.

De actrice had aan de politie verklaard dat ze de verboden middelen had meegenomen om zich voor te bereiden op haar nieuwe filmrol als drugsdealer. Van den Abeele voegde daaraan toe: "Gelukkig probeerde Grives zich niet voor te bereiden op een rol als seriemoordenaar.”

“Grappen horen niet thuis in het radionieuws”, zegt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem. “De journalist in kwestie besefte meteen dat hij die opmerking niet had mogen geven. Zoiets zal dus niet meer gebeuren.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws