-->

Kevin Janssens ging wel héél ver voor deze rol: "Soms lag ik gewoon te huilen in de zetel"

Kevin Janssens ging wel héél ver voor deze rol:
Woensdag 14 Augustus 2019 - 16:30   I   Foto: Photonews   I  Bron: TV-Familie  I   door Redactie

Iedereen kent Kevin Janssens als een verzorgde, sportieve en knappe man. Niemand zou in de nieuwe film 'De Patrick', die vanaf 28 augustus in de cinema's te zien is, vermoeden dat de hoofdrol gespeeld wordt door Kevin Janssens.

Patrick is namelijk een onverzorgder, zwaarder type, die een eigen naturistencamping heeft. Voor de rol kwam Kevin maar liefst 17 kilo aan! "In zeven weken heb ik me... een nieuwe ik aangemeten", aldus Kevin in 'TV-Familie'.

Pot ijs in microgolf

"Normaal sport ik vier keer per week, let ik op mijn eten, probeer ik gezond te leven. Die levenswijze heb ik van de ene dag op de andere overboord gegooid." Hij at enorm veel. Hij veranderde niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Hij verteld dat hij last had van stemmingswisselingen en dat hij soms gewoon lag te huilen in de zetel. 

Hij warmde zelfs potten Häagen-Dazs ijs op in de microgolf, omdat dat sneller naar binnen gaat dan wanneer je dit als een ijsje zou eten met een lepel. Nadien moest hij dan nog verder schransen, om zoveel mogelijk calorieën te eten. 

 


Au coeur du cinéma avec Cinenews.be
TAGS  I  Kevin Janssens  I  365  I  Showbizz