Donderdag 22 Augustus 2019 - 17:00   I   Bron: HLN  I   door Redactie

Politie doet schokkende ontdekking over ouders die dochter (1) in levensgevaar alleen achterlieten in ziekenhuis, kind is overleden

De ouders die hun kinderen na een zwaar verkeersongeval in het ziekenhuis achterlieten, zijn na anderhalve dag gevat. De moeder zat dronken achter het stuur toen het ongeval gebeurde. Mogelijk was dat de reden waarom ze met haar partner gevlucht was. Het kindje is intussen overleden.

Politie doet schokkende ontdekking over ouders die dochter (1) in levensgevaar alleen achterlieten in ziekenhuis, kind is overleden

Het ongeval deed zich rond 20 uur in Noord-Frankrijk, in Samer, voor. De vrouw knalde tegen een pijler van een spoorbrug. Zelf liep ze enkel lichte verwondingen op. Ook haar echtgenoot en hun twee kinderen van drie en vier jaar waren er niet erg aan toe. Toch werd het gezin voor de zekerheid naar het ziekenhuis van Boulogne-sur-Mer gebracht.

Het jongste meisje van 18 maanden was er echter veel erger aan toe. Zij werd meteen naar Lille overgebracht. Ze verkeerde in levensgevaar en is inmiddels overleden. Ondanks dat slechte nieuws hebben de ouders toch beslist om te vluchten.

Intussen werden ze toch gevonden in Outreau. Daar werden ze gearresteerd. Ze liepen nog steeds dronken rond op straat.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Politie  I  Samer