Zondag 25 Augustus 2019 - 12:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

DJ Gert heeft erg slecht nieuws van de dokters te horen gekregen na aanval van 17-jarige met stuk glas: "Ik moet mijn échte klap nog krijgen"

DJ Gert (38) werd aangevallen door een minderjarige feestvierder op Binkom Kermis. Hij wilde enkele jongeren aanspreken die aan de elektriciteitskabels wilde hangen. Gert is anderhalf jaar werkonbekwaam.

DJ Gert heeft erg slecht nieuws van de dokters te horen gekregen na aanval van 17-jarige met stuk glas:

"Het gaat nog in het kopke. Al denk ik dat de échte mentale klap nog zal komen eens ik uit het ziekenhuis ontslagen word en thuis in Boutersem in de zetel zit", zegt Gert Langendries, bekend als dj Gert, in Het Nieuwsblad. Een 17-jarige dronken feestvierder viel hem langs achteren aan met een gebroken glas. Het glas belandde in zijn nek en doorboorde drie zenuwbanden.

Het herstel neemt anderhalf jaar in beslag. “Ik hoopte dit jaar nog achter mijn draaitafels te kruipen, maar dat is onrealistisch. Dokters spreken van een herstel van 1 millimeter per dag. Reken uit hoe lang mijn arm is en je weet dat ik voor een heel lange tijd op de sukkel ben", zegt hij. De dokters hebben één goeie raad voor Gert: niet bewegen. "Anders scheuren de zenuwbanen. Echt waar: ik mag er niet aan denken.”

Nooit agressie

Gert vertelt nog eens hoe het is gegaan. “Ik zag ze nog eens op die palen klimmen, recht naar mijn kabels en vroeg hen of ze zot geworden waren. Maar die brug van honderd kilogram, waar de draden aanhingen, moest schijnbaar kapot? Waarom? Er volgde wat geduw, hoewel ik in twintig jaar achter de draaitafels nog niet één agressie-incident heb gehad. Nooit. Ik sprak de twee jongeren nog een keer aan, waarna een derde mij langs achteren aanviel en dat glas in mijn nek plantte.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  DJ Gert  I  n365