-->

'De Patrick', film met Kevin Janssens in hoofdrol, is grote flop in cinema

'De Patrick', film met Kevin Janssens in hoofdrol, is grote flop in cinema
Dinsdag 10 September 2019 - 10:00   I  Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Kevin Janssens deed heel wat inspanningen om de film 'De Patrick' te promoten. Toch heeft het niet mogen zijn. De film is voorlopig een flop.

Janssens speelt er zelf de hoofdrol in, maar in de eerste week lokte de nieuwe film slechts 6.500 bezoekers naar de bioscoop. Ter vergelijking: Quentin Tarantino’s ‘Once Upon a Time... in Hollywood’ haalde liefst 125.000 bezoekers.

'De Patrick' speelt zich af op een naturistencamping met allemaal naakte acteurs. Ook zelf gaat Kevin uit de kleren. "‘De Patrick’ is een heel straffe film”, vindt filmjournalist Ward Verrijcken in Dag Allemaal. “Toch schrik ik er niet van dat de prent een wat moeizame start kent in de cinemazalen. Het is een mooi en mysterieus familiedrama, maar valt zeker niet onder de noemer van de grote commerciële cinema."

Niet als FC De Kampioenen

"Daarom ook dat het naakt minder intrigeert. De film speelt zich dan wel af op een nudistencamping, toch gaat het niet over dat naakt. ‘De Patrick’ is een psychologische thriller voor een geoefend filmpubliek, een volwassen, intimistische film. Ergens was het te verwachten dat die niet zou kletteren qua bezoekcijfers zoals ‘F.C. De Kampioenen’ dat doet", aldus Verrijcken.

TAGS  I  Kevin Janssens  I  shownieuws