Zaterdag 14 September 2019 - 13:00   I   door Redactie

Ophefmakende details lekken uit over Van Holsbeeck en Veljkovic

Voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck wordt door het federale parket verdacht van private corruptie, witwassen van geld, valsheid in geschrifte, gebruik van valse stukken én vereniging van misdadigers. De banden tussen Van Holsbeeck en spelersmakelaars waren innig.

Ophefmakende details lekken uit over Van Holsbeeck en Veljkovic

"Dat de banden tussen de Anderlecht-manager en makelaars erg close waren, zou onder meer het personeel van een chique boetiek in de Brusselse Louizalaan enkele jaren hebben vastgesteld", schrijft Het Nieuwsblad.

"Nadat Sofiane Hanni na zijn eerste, succesvolle seizoen bij Anderlecht ontevreden was over zijn loon, begonnen de gesprekken over een verbeterd contract. Dat kwam er ook, en als dank voor de goede deal kreeg van Van Holsbeeck stiekem een cadeautje: Veljkovic zou hem hebben meegetroond naar een boetiek aan de chique Louizalaan."

"Op kosten van de spelersmakelaar zouden er peperdure, gepersonaliseerde hemden -met de initialen ‘HVH’ ingeborduurd- en kostuums op maat zijn gemaakt voor Herman Van Holsbeeck, die ook twee horloges zou gekregen hebben -een voor hemzelf, een voor zijn vrouw. De totaalfactuur zou in de duizenden euro’s gelopen hebben", aldus de krant.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  v24  I  sport  I  voetbal