Donderdag 27 Juni 2019 - 15:30   I   door Redactie

'Genk heeft verrassend nieuws over transfer van Ruslan Malinovskyi'

'Genk heeft verrassend nieuws over transfer van Ruslan Malinovskyi'

Ruslan Malinovskyi wil KRC Genk zo snel mogelijk verlaten, maar in de Luminus Arena zijn ze niet van plan om de Oekraïner zomaar zijn zin te geven. Genk hoopt zelfs stiekem om Malinovskyi gewoon te houden.

Daar waar het al een uitgemaakte zaak leek dat Malinovskyi deze zomer andere oorden zou opzoeken, kwam Genk nu met verrassend nieuws overde middenvelder naar buiten.

"Als je als trainer naar Genk komt en je weet dat je kunt samenwerken met toppers als Trossard, Berge en Malinovskyi, dan zou het voor mij een ontgoocheling zijn mochten die allemaal vertrekken", aldus Felice Mazzu in Het Laatste Nieuws. "Trossard is al vertrokken, maar met de andere twee zal ik zeker nog een gesprek hebben. Ik hoop Ruslan te overtuigen om in Genk te blijven", verrast Mazzu.

"Dan heeft het geen zin"

Al zal de nieuwe trainer van Genk niet ten koste van alles proberen om Malinovskyi aan boord te houden. "Het heeft ook geen zin om een speler tegen zijn wil in Genk te houden. Uit een speler die wil vertrekken, haal je als trainer nooit het volledige rendement. Dan focus ik mij liever op de kwaliteit die er is én die er nog zal bijkomen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KRC Genk  I  voetbal