Opvallend: Kijkers van ‘Big Brother’ herzien massaal hun mening over Jill Buitenland
Buitenland

Opvallend: Kijkers van ‘Big Brother’ herzien massaal hun mening over Jill

Opvallend: Kijkers van ‘Big Brother’ herzien massaal hun mening over Jill

Over Jill is sinds het begin van ‘Big Brother’ al heel wat gezegd en geschreven. De meeste mensen zijn er echter nu pas van overtuigd dat haar goede humeur niét geveinsd is en zelfs de haters beginnen hun mening te herzien.

“Jill, girl, wat doe jij het goed”, zegt iemand op de sociale media. “Je herpakt jezelf elke keer weer! Ik had eerst een ander die mijn favoriet was, maar nu sta jij bij mij echt helemaal bovenaan! Ik hoop echt dat je wint, meid, want als jongste van die bende van ellende kan jij een mooie start in je leven maken. Blijf vooral je heerlijke, vrolijke en lieve zelf.”

"Ze blijft zo lekker zichzelf"

“Geweldige meid, die Jill”, aldus een ander. “Zo veel humor! Ik vond haar eerst niet zo aangenaam als persoon, maar nu moet ik altijd om haar lachen. Ik hoop echt dat ze de finale haalt en natuurlijk moet ze dan ook winnen!” En ook: “Jill is spontaan en zo'n leuk en vrolijk en puur persoon. Ik hoop de laatste tijd ook dat ze wint.”

“Ik had het nooit echt voor Jill, maar zij is altijd zo vrolijk en spontaan", lezen we nog. "Ze blijft zo lekker zichzelf… Ik hoop echt dat ze de finale haalt en de finale wint!”

“Ik was in het begin zeker geen fan van haar, maar ik vind het tegenwoordig ook een heerlijk mens, die Jill", geeft een kijker eerlijk toe. "Ze doet me iedere keer lachen, terwijl de rest alleen maar zuurpruimen zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws