Bekende Vlaamse acteur opgepakt voor kindermisbruik Royalty
Royalty

Bekende Vlaamse acteur opgepakt voor kindermisbruik

Bekende Vlaamse acteur opgepakt voor kindermisbruik

Een Vlaamse acteur uit kinderprogramma's en films is vorige week opgepakt in een onderzoek naar vermoedelijk kindermisbruik. De man kwam in het vizier van het gerecht na een undercoveronderzoek van een Nederlandse journalist. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Een Nederlandse journalist van het onderzoekerscollectief 'Vrije Vogels' had een gesprek met de acteur. Wat de acteur niet wist, was dat er een verborgen camera was. Hij vertelde er dat hij seks had gehad met vijf of zes jongens van veertien jaar. De man voegde eraan toe dat het zou geholpen hebben dat hij bekend was van jongerenprogramma's.

Hij had het ook over fantasieën met nog veel jongere kinderen. Hij ging ook in op een valse uitnodiging om een 10-jarige te zien in een hotelkamer. De man ontkent alles tegen de politie en heeft het over "grootspraak".

De acteur is van middelbare leeftijd en is bekend van grote en kleine rollen in producties van Studio 100, VTM en VRT. Vorige week vrijdag werd de man opgepakt voor vermoedelijk kindermisbruik. Het parket van Antwerpen opende die zaak na een maandelange undercoveroperatie van Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws