Bijzonder pijnlijk voor koningin Paola: prins Laurent maakt enorme blunder Royalty
Royalty

Bijzonder pijnlijk voor koningin Paola: prins Laurent maakt enorme blunder

Bijzonder pijnlijk voor koningin Paola: prins Laurent maakt enorme blunder

Koningin Paola blaast zondag 85 kaarsjes uit. Maar dat zal de koningin zonder haar familie moeten vieren. Prins Laurent heeft namelijk andere plannen, schrijft Het Laatste Nieuws.

Zondag valt er iets groots te vieren in het Belgische koningshuis. Koningin Paola wordt maar liefst 85. Een belangrijke verjaardag dus. Opvallend is dat haar zoon, prins Laurent, de verjaardag van zijn moeder niet vrijgehouden heeft in zijn agenda. De prins heeft andere plannen. Hij organiseert namelijk een dierendag in Luik.

Prins Laurent zal niet de enige afwezige zijn op de 85ste verjaardag van de koningin. Paola en haar man, koning Albert, hebben besloten om haar verjaardag dan maar zonder hun familie in het buitenland te vieren.

Morgen vindt nog het huwelijk van prinses Maria Laura plaats, de dochter van prinses Astrid. Pas daarna zal het koningspaar dus op reis vertrekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws