Bom nu echt ontploft? "Koning Charles en Camilla hebben ruzie over prins Harry" Royalty
Royalty

Bom nu echt ontploft? "Koning Charles en Camilla hebben ruzie over prins Harry"

Bom nu echt ontploft? "Koning Charles en Camilla hebben ruzie over prins Harry"

Verschillende bladen melden dat koning Charles en zijn vrouw Camilla ruzie gemaakt zouden hebben net na zijn officiële kroning. De oorzaak van die wrevel? De aanwezigheid van zijn zoon prins Harry. Volgens Camilla had Charles hem niet moeten uitnodigen voor de kroning.

Camilla zou nog steeds niet te spreken zijn over de aanwezigheid van prins Harry op de kroning van koning Charles. Volgens haar zou de komst van de prins gezorgd hebben voor meer spanningen. "Charles had prins Harry en Meghan Markle moeten verbannen om te laten zien dat hun giftigheid niet getolereerd zou worden. Camilla denkt dat zijn beslissing hun populariteit heeft verzwakt", schrijven onder andere Marie Claire en OK! Magazine.

"Camilla is het eens met prins William en vindt dat haar echtgenoot laf is geweest", klinkt het ook nog. Zij vindt dus dat de koning Harry helemaal niet had moeten uitnodigen. Echter zou Charles het niet oké vinden dat zij zulke dingen zegt. "Hij vindt haar gedrag storend en respectloos", vertellen bronnen dichtbij de koning dan weer. "Hij is het zat dat mensen zijn beslissingen in twijfel trekken en hem ondermijnen", luidt het.

Gespannen

De kroning is al bijna twee weken geleden, maar het zou nog steeds niet goed gaan tussen Charles en Camilla. De sfeer wordt gespannen genoemd. "Ze zijn erg prikkelaar. Ze kunnen niet aan tafel zitten en eten zonder ruzie te maken en ze worden bitsig met het personeel", aldus de Britse pers. "Het koninklijke paar is voortdurend met elkaar in conflict", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws