Club Brugge pijnlijk onderuit, KRC Genk nadert tot op vijf punten Royalty
Royalty

Club Brugge pijnlijk onderuit, KRC Genk nadert tot op vijf punten

Club Brugge pijnlijk onderuit, KRC Genk nadert tot op vijf punten

Het gaat van kwaad naar erger met Club Brugge. Vorig weekend ontsnapte de leider ternauwernood aan een nederlaag tegen Anderlecht, maar op bezoek bij KRC Genk werd pijnlijk duidelijk dat blauw-zwart een probleem heeft. Genk won overtuigend met 3-0.

In een tegenvallende eerste helft maakten Club Brugge en KRC Genk weinig klaar. Beide ploegen wilden vooral niet in de val lopen en kozen voor een goede organisatie. Op enkele schoten van afstand na, gebeurde er weinig. Het resulteerde halverwege in een 0-0-tussenstand.

Na rust schoot Club goed uit de startblokken. De bezoekers duwden Genk achteruit en toonden zich dreigend. Tot plots de 1-0 uit de lucht kwam vallen. Heynen vond Onuachu en die nam Mignolet te grazen met een hard schot. Een klap voor Club Brugge, dat opnieuw moest gaan achtervolgen.

Blauw-zwart ging naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar liep in het mes. Ito poeierde de 2-0 voorbij Mignolet en nauwelijks een minuut later zorgde Thorstvedt voor de derde Genkse goal. Club stond erbij en keek ernaar. Clement en co moeten in de spiegel kijken en zich herpakken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws