Daarom botert het niet tussen prinsen Harry en William: "Definitieve breuk" Royalty
Royalty

Daarom botert het niet tussen prinsen Harry en William: "Definitieve breuk"

Daarom botert het niet tussen prinsen Harry en William: "Definitieve breuk"

Queen Elizabeth wordt vandaag begraven. Door het overlijden zijn haar kleinkinderen, prinsen Harry en William, terug samen in het openbaar verschenen. Toch hebben de twee al een lange tijd ruzie.

De ruzie begon door een straffe uitspraak van William enkele jaren geleden. Hij zei dat zijn broer te hard van stapel liep met zijn relatie met Meghan Markle. De echte breuk zou echter het gevolg zijn van de geruchten over het vermeende pestgedrag van Meghan in het Britse paleis.

Ook het spraakmakende interview van Harry en Meghan bij Oprah zorgde voor ergernis bij William en Kate Middleton. Het besluit van Harry en Meghan om af te treden als werkende leden van de koninklijke familie, zorgde voor een nog grotere breuk. Harry en Meghan wonen nu in de Verenigde Staten.

De broers zijn eerder deze week verschillende keren samen gespot. Ook nu op de begrafenis zullen ze samen nog tijd moeten doorbrengen. Of de twee hun ruzie hebben bijgelegd is niet duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws