De zomer is eindelijk terug: Vanaf dan wordt het prachtig weer Royalty
Royalty

De zomer is eindelijk terug: Vanaf dan wordt het prachtig weer

De zomer is eindelijk terug: Vanaf dan wordt het prachtig weer

Vanavond en vannacht is het rustig, droog en licht bewolkt. Plaatselijk kan er wat nevel of een mistbank gevormd worden. De minima liggen tussen 5 en 8 graden in de Ardennen en rond 11 graden elders. De wind waait aanvankelijk nog matig uit noordoost, maar wordt in de loop van de nacht zwak en veranderlijk of zwak uit oostnoordoost.

Maandag wordt het vrij zonnig met in de loop van de namiddag enkele stapelwolken. De maxima liggen tussen 20 graden aan zee en in de Hoge Venen en kunnen oplopen tot lokaal 25 graden in het uiterste zuiden. De wind waait zwak uit noordwest of uit veranderlijke richtingen.

Maandagavond en in de nacht van maandag op dinsdag neemt de bewolking opnieuw toe vanaf de kust en wordt het gedeeltelijk bewolkt. Tegen de ochtend kan er in het westen wat regen vallen. De minima liggen tussen 9 graden in de Hoge Venen en 15 graden aan zee bij een zwakke tot matige wind uit veranderlijke richtingen of uit het westen.

Dinsdag

Dinsdag neemt de bewolking toe vanaf het westen met perioden van regen of buien. De maxima schommelen tussen 16 graden in de Hoge Venen en 21 graden in de Gaume. De wind waait zwak tot matig uit west tot zuidwest, later ruimend naar west tot noordwest.

Woensdag

Woensdag wordt het wisselend tot soms zwaarbewolkt met enkele buien. Bij maxima tussen 15 en 20 graden is het vrij koel voor deze tijd van het jaar. De wind waait meestal matig uit noordwest. Donderdag wordt het gedeeltelijk bewolkt met hier en daar nog een bui. Het blijft nog vrij fris bij maxima van 17 tot 21 graden.

Weekend

Vrijdag wordt het meestal droog met opklaringen en wolkenvelden. Het wordt iets zachter met maxima tussen 18 en 23 graden. Zaterdag krijgen we meer zon. Het wordt ook iets warmer met maxima tussen 19 en 25 graden. Zondag wordt het zonnig en warm met maxima tussen 20 en 27 graden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws