Delhaize trekt aan de alarmbel: “Eet deze producten niet op, maar stuur meteen terug” Royalty
Royalty

Delhaize trekt aan de alarmbel: “Eet deze producten niet op, maar stuur meteen terug”

Delhaize trekt aan de alarmbel: “Eet deze producten niet op, maar stuur meteen terug”

Delhaize heeft een bericht de wereld ingestuurd in verband met een van de producten die de supermarktketen verkoopt.

Delhaize vraagt haar klanten om het product "geroosterde pindanoten 500g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt. Delhaize heeft in overleg met het FAVV besloten om het product "geroosterde pindanoten 500g" uit de verkoop te halen en terug te roepen van bij de consument wegens een te hoog gehalte aan aflatoxines.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws