Dit is onherroepelijke lot van de hondjes van Queen Elizabeth II Royalty
Royalty

Dit is onherroepelijke lot van de hondjes van Queen Elizabeth II

Dit is onherroepelijke lot van de hondjes van Queen Elizabeth II

Overal waar de Britse koningin ging, volgden ook haar corgi's. Maar waar moeten de hondjes naartoe nu de Queen er niet meer is? Ondertussen is bekend wie zich voortaan over de beestjes zal ontfermen.

Dat koningin Elizabeth II een grote dierenvriend was, is algemeen bekend. Verspreid over heel haar regeerperiode heeft ze maar liefst meer dan dertig hondjes in huis genomen. De meeste daarvan stamden af van haar allereerste corgi, die ze op haar achttiende kreeg.

Voor de Britse koningin stierf, was ze in het bezit van vier hondjes. Die hebben nu natuurlijk een nieuwe thuis nodig. Haar zoon, prins Andrew, zou volgens zijn woordvoerder het nieuwe baasje worden van haar twee corgi’s. Hij is ook degene die de twee hondjes na de dood van haar man, prins Philip, aan de Queen geschonken heeft.

Andrew woont nog steeds onder één dak met zijn ex-vrouw Sarah. Ook zij staat te springen om de hondjes in huis te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws