Drama bij Nederlands koningshuis: "Reanimatie mocht niet meer baten" Royalty
Royalty

Drama bij Nederlands koningshuis: "Reanimatie mocht niet meer baten"

Drama bij Nederlands koningshuis: "Reanimatie mocht niet meer baten"

Het Nederlandse koningshuis is in diepe rouw. Hun goede vriend en huisfotograaf, Erwin Olaf, is zopas overleden. Inmiddels heeft het koningspaar ook al gereageerd op het droeve nieuws.

De Nederlandse fotograaf Erwin Olaf, vooral bekend als fotograaf van de Nederlandse royals, is onverwacht overleden op 64-jarige leeftijd. Olaf leed al jaren aan een ernstige longziekte, maar enkele weken geleden kreeg hij nog een longtransplantatie.

"Hij was aan het opknappen, maar werd plots onwel en reanimatie mocht niet baten", klinkt het in statement van zijn familie. Erwin Olaf maakte heel wat portretten van het Nederlandse koningspaar. In 2013 ontwierp hij ook de afbeelding van koning Willem-Alexander voor op de euromunten.

Veel bijzondere momenten

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima reageren dan ook erg bedroefd op het nieuws. "Met verdriet nemen wij kennis van het overlijden van Erwin Olaf", luidt het op de socialemediakanalen van het koningspaar. "Wij gedenken hem met warmte en zijn dankbaar voor het oeuvre dat hij nalaat en voor de vele bijzondere momenten met hem. Wij zullen zijn vriendschap missen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws