Elke Clijsters doet opmerkelijke onthulling over haar liefdesleven Royalty
Royalty

Elke Clijsters doet opmerkelijke onthulling over haar liefdesleven

Elke Clijsters doet opmerkelijke onthulling over haar liefdesleven

In 'BV Darts' stevent Elke Clijsters af op de grote finale, maar vorig jaar was ze nog in een heel ander programma te zien. In 'The Bachelorette' ging ze toen op zoek naar de man van haar dromen.

Het 'The Bachelorette'-avontuur liep voor Elke op een sisser af. Ze vond kort de liefde bij Ivan, maar besloot vrijwel meteen om toch als vrienden verder te gaan. Daarna ging ze gewoon als happy single door het leven.

Maar deze zomer kwam daar verandering in. Ze vertelde toen in Het Laatste Nieuws dat ze een prille relatie had. "Mijn kinderen hebben hem nog niet ontmoet, maar ze weten dat ik aan het daten ben", zei ze zelfs. In HLN Showbits werd nu gepolst hoe het daar ondertussen mee zit.

Maar Elke blijft verdacht stil. Ze maakt ook meteen een drastisch besluit over haar liefdesleven. "Over de liefde houd ik het nu allemaal graag heel privé", besluit ze standvastig. We moeten het dus op gissen houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws